איפה הקסיסה?

הגז של המצית

בתגובה לכל המתעניינים וגם לבני הבכור שהעלה בפני את הסוגיה שלהלן:

אותה שיטה כמו עם אלכוהול ניתן להשתמש עם גז של מצית.

מה שצריך זה צינור פיויסי שלתוכו אפשר לדחוף את השכטה בקצה אחד שלו לעשות פתח קטן לזרבובית של המיכל גז למצית שיש לכם ובקצה השני פילטר לסינון הנוזל שיטפטף לו במשך הפעילות.

הרעיון הוא לרסס את השכטה הדחוסה בגז של מצית המסייע לסינון הקנבינואידים ולייצור מה שאנו קוראים שמן מריחואנה.

הבעיה היא שגז למצית עולה הרבה יותר מאלכוהול תשעים ושש אחוז ורמת החומר המופק פחות איכותית משום שהוא כושל לנקות כימיקלים אחרים מיותרים שבאו עם הנוזל מצית, עם המיכל או עם השכטה עצמה ולדוגמא כדי לייצר שלושים גרם של שכטה עם גז למצית תצטרכו בערך שלושה בלוני גז.

לצורך הענין אפשר לעשות את אותה פעילות עם גז בישול מהגזיות של הקמפינג אבל תיזהרו קצת עם המיכלים בסדר?

היו כבר אנשים בעבר שהשתמשו בחומרי ניקוי שונים אבל מי רוצה שכטה עם ריח של תחנת דלק ?

באשר לשאלה בנוגע לאייס או לטור – השיבוח הזה יקבל פה פוסט נפרד וארוך יותר לכבודו של אהוב ליבי שהוא גם האיש שהביא לעולם את האייסולטור .

יללה תעשנו משהו…גז למצית

שליחת תגובה

כתובת האימייל שלך לעולם לא תפורסם או יעשה בה כל שימוש. שדות חובה מסומנים ב*

*
*